despre noi gimnastica masaj dieta mass-media    
Aparatul nr. 1                     video
Prin miscarile ritmice ale feselor reduce pernitele de grasime ale soldurilor,feselor si coapselor. Musculatura abdomenului, coapselor si gambelor se fortifica.

Aparatul nr. 2                     video
Prin miscarile circulare ale picioarelor se imbunatateste circulatia sanguina a acestora si se mobilizeaza articulatiile. Picioarele devin mai subtiri, in mod special in partea interioara. O sedinta de 10 minute corespunde unei plimbari de 3 km.

Aparatul nr. 3      video 1 video 2
Executa 100 de miscari sus-jos 10 minute, astfel se tonifica musculatura abdomenului, coapselor, gambelor si a partii inferioare a spatelui. Se realizeaza 90 de abdomene in 10 minute.

Aparatul nr. 4      video 1 video 2
Ne ajuta sa ridicam picioarele sus-jos de 900 de ori.Astfel se elimina celulita de pe genunchi, gambe,coapse,talie si se fortifica muschii dorsali si muschii feselor.
Aparatul nr. 5

Maseaza profund, fortifica muschii spatelui, fortifica muschii bratelor, stimuleaza circulatia sanguina a partii superioare a corpului prin cele 1000 de miscari ale omoplatilor. Indreapta tinuta.

video 1 video 2Aparatul nr. 6

Favorizeaza circulatia sanguina in tot corpul, se elimina surplusul de apa si toxinele din organism. Relaxeaza organismul si il incarca cu energie.

videoCopyright © 2005 - 2023 Body Siluette SRL. Toate drepturile rezervate.