despre noi gimnastica masaj dieta mass-media    
Masaj la serviciu
Stimati conducatori de companii.
Problemele cotidiene, activitatea statica,lipsa timpului alocat exercitiilor fizice, alimentatia nesanatoasa, conduc la o multitudine de probleme de sanatate din care putem enumera: durerile de spate, nervozitatea,lipsa puterii de concentrare.

Stim ca nu aveti timp si de aceea noi ne-am gandit sa va ajutam si preluand si experienta tarilor civilizate, sa va oferim un mijloc simplu si eficient de a scapa de aceste inconveniente ale vietii secolului XXI.

Rasfatati-va pe dumneavoastra si salariatii dumneavoastra cu sedinte de masaj la serviciu!

O sedinta de masaj cu o durata de 10-15 minute pentru fiecare angajat al dumneavoastra va va aduce numai beneficii.

Veti constata ca randamentul activitatii se va mari, salariatii vor fi mai motivati iar puterea de concentrare va creste.

Aratati salariatilor ca va pasa de problemele lor de sanatate.
Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de masaj la serviciu cu ajutorul maseurilor nostri profesionisti.

la salon la serviciuMasajul se efectueaza pe un scaun special, fara ca cel masat sa se dezbrace si nu se folosesc creme sau uleiuri. Zona care se lucreaza este zona spatelui, a umerilor, gatului si bratelor. Spatiul rezervat acestei activitati nu depaseste 2 mp.

Acest tip de masaj se adreseaza personalului care lucreaza multe ore pe scaun si Ón fata calculatorului.

Masajul calmeaza sistemul nervos, stimuleaza circulatia sanguina aducand aportul de oxygen necesar organelor interne si creierului, elimina durerile musculare si imbunatateste capacitatea de concentrare.

Specialistul nostru se va deplasa cu echipamentul necesar la sediul dumneavoastra de 2 sau 3 ori pe saptamana si va sta la dispozitia dumneavoastra si a angajatilor dumneavoastra pentru un numar de ore stabilite de comun acord, functie de numarul de salariati si Ón baza unui contract lunar.

Pretul unei ore de masaj de care pot beneficia de la 1 la 4 angajati este de 80 Ron.

Ganditi-va la toate beneficiile pe care vi le putem aduce si nu ezitati sa ne contactati.

Copyright © 2005 - 2021 Body Siluette SRL. Toate drepturile rezervate.